Designproces og produktionstid

Efter bestilling vil I modtage en mail med information om, hvordan i vælger tekst, farver osv.

Når jeg har modtaget jeres tekst, vil jeg sætte jeres design op, og I vil få tilsendt et udkast på mail. I skal herefter kigge udkastet godt igennem. Hvis I ønsker tilretninger, vil disse blive rettet til og et nyt udkast blive sendt. Der er et maximum på 5 tilretninger, og herefter vil der blive opkrævet et gebyr på 100 kr per. tilretning.

Efter I har godkendt layoutet, går produktionen i gang, og det er derfor ikke muligt at rette i designet herefter. Jeg printer, skærer og river selv alle invitationer. 

Herefter vil der gå 2-7 hverdage, før produktet er klart til levering.   

Spørgsmål og svar:

Kan vi få gæsternes navne printet på invitationerne?
Ja. Det er muligt at tilkøbe individuelle navne til sine invitationer. Det koster et engangsbeløb på 250kr og er uafhængigt af antallet af invitationer. 

Kan jeg købe et bryllupsdesign og bruge som dåbsinvitation?
Ja. Det er altid muligt at vælge lige den tekst man ønsker, og på denne måde kan et design der var tiltænkt bryllup altid trylles om til et barnedåbsdesign.

Kan jeg få noget på bagsiden? 
Det er altid muligt at få en tillægsside printet på bagsiden så du undgår flere sider. Køb tillægsside til din invitation også skriv at du gerne vil have tillægssiden printet bagpå i efterfølgende mailkorrespondance. 

Er det muligt at matche en kalkerforside fra et design, med en baggrund fra et andet design?
Ja. Det er muligt at matche de forskellige kalkerdesigns som man ønsker uden merpris. Skriv blot dette i bemærkninger ved betalingen, eller kontakt mig på mail inden.